Polityka prywatności / RODO / Cookies

> Polityka-prywatnosci-rodo-cookies

POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONY INTERNETOWEJ
Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679
z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych), Dz.U.UE.L.2016.119.1 (dalej: RODO), uprzejmie informujemy:

I   KIM JESTEŚMY:

WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG BUDOWLANYCH ”EKO” S.J. B.BRZĘCZEK, Z.WÓJCIK

Siedziba:

Lelewela  9A/19, 81-331 Gdynia

NIP 586-000-34-20

KRS 0000092124

Biuro:
Ul. Obwodowa 48, 84-240 Reda

Kontakt:
Tel. /fax 58 678 72 24

Tel. /fax 58 678 54 95
e-mail: eko.gdynia@wp.pl

II   ZASADY DOTYCZĄCE OBSŁUGI CIASTECZEK

1. Nie stosujemy profilowania

2. Jakie dane osobiste zbieramy i dlaczego je zbieramy
Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych
w plikach cookies. Pliki Cookies nie służą do przetwarzania danych osobowych, a ich zawartość
nie pozwala na identyfikacje użytkownika.

3. Ciasteczka
Nasze strony internetowe wykorzystują pliki cookies, by zapewnić Użytkownikom najlepsze doświadczenia związane z korzystaniem z nich.

4. Technologia COOKIES
Technologia cookies umożliwia zbieranie anonimowych informacji z komputera Użytkownika, takich jak adres internetowy podstron, które Użytkownik odwiedzał na stronie oraz adres IP i wersję przeglądarki internetowej zainstalowanej na komputerze Użytkownika.

Zebrane za pomocą technologii cookies informacje wykorzystujemy w celu zapewnienia Użytkownikom lepszej obsługi oraz tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości.

Użytkownik może ustawić przeglądarkę internetową w ten sposób, aby informowała, kiedy wysyłany jest plik cookies, lub aby odrzucała wszystkie pliki cookies, jednak bez włączonej opcji obsługi plików cookies pewne funkcje naszej strony mogą nie działać.

Poniżej instrukcje zarządzania ustawieniami cookies dla najczęściej stosowanych przeglądarek:
Internet ExplorerChromeSafariFirefoxOpera
Dla urządzeń mobilnych (smartfony i tablety):
AndroidSafariWindows PhoneBlackberry

Nasza strona, jak większość stron internetowych, wykorzystuje funkcje zapewniane przez podmioty trzecie, co wiąże się z wykorzystywaniem plików cookies pochodzących od tych podmiotów.  Wykorzystujemy technologie: statystyki Google Analytics, Automattic i czcionki Google oraz wtyczki z serwisów społecznościowych: Facebooka i Twittera. Polityki prywatności wymienionych firm można znaleźć na następujących stronach:

Google –  http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Facebook – http://pl-pl.facebook.com/help/cookies
Twitter – https://twitter.com/privacy
Automattic, Inc – https://automattic.com/privacy/

5. Odnośniki do innych stron

Strona eko-sieci.pl zawiera odnośniki do innych stron www poza domeną eko-sieci.pl. Nie możemy ponosić odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności obowiązujące na tych stronach. Namawiamy, by po przejściu na inne strony, zapoznać się z polityką prywatności tam ustaloną. Niniejsza polityka dotyczy tylko strony www.eko-sieci.pl

III   KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

SAM DECYDUJESZ O FORMIE KONTAKTU I ZAKRESIE POZOSTAWIONYCH DANYCH:

Kontaktując się z nami metodami podanymi na stronie (adres e-mail, telefon) Użytkownik  dobrowolnie przekazuje nam swoje dane osobowe i wyraża zgodę na przetwarzanie ich przez nas oraz oświadcza, że informacje podane przez niego są zgodne z prawdą.

Podstawa prawna – art. 6 i 9 RODO.

1. Administratorem pozostawionych przez Ciebie danych osobowych jest:

WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG BUDOWLANYCH ”EKO” S.J. B.BRZĘCZEK, Z.WÓJCIK

Siedziba:

Ul. Lelewela  9A/19, 81-331 Gdynia

NIP 586-000-34-20

KRS 0000092124

REGON 190048255

Biuro:
Ul. Obwodowa 48, 84-240 Reda

Kontakt:
Tel. /fax 58 678 72 24

Tel. /fax 58 678 54 95
e-mail: eko.gdynia@wp.pl

2. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w  celach:

a) związanych ze zgłoszeniem przez Panią / Pana chęci nawiązania kontaktu z Administratorem  
(art. 6 ust. 1 pkt b) RODO);

c) ustalenia, dochodzenia i obrony przed roszczeniami, co stanowi prawnie uzasadniony interes Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 pkt f) RODO;

3. Dane osobowe będą przechowywane przez okres zależny od celu w jakim zostały zebrane
tj. odpowiednio przez okres:

a) trwania kontaktu z Panią / Panem, a po jego zakończeniu przez czas uzasadniony interesem Administratora,

b) do czasu uwzględnienia sprzeciwu, o którym mowa w pkt. 7 poniżej,

c) do czasu upływu terminów przedawnienia potencjalnych roszczeń;

4. Podanie danych jest

dobrowolne, jednakże bez podania danych nie będzie możliwe skontaktowanie się z Panią / Panem.

5. Odbiorcami Pani / Pana danych osobowych mogą być

podmioty współpracujące z Administratorem na podstawie zawartych umów przy wykonywaniu czynności związanych z jego działalnością statutową, tj. podmioty świadczące następujące usługi: informatyczne, marketingowe, sprzedażowe, windykacyjne, prawne, księgowe i inne usługi pomocnicze.

6. Dane nie będą przekazywane

poza Europejski Obszar Gospodarczy lub organizacji międzynarodowej.

7. Na zasadach określonych przepisami o ochronie danych ma Pani / Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych.

8. Ma Pani / Pan  prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych, gdy uzna Pan/i, że przetwarzanie Pana / Pan danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych osobowych.

9. Powyższe uprawnienia Użytkownik może realizować zgodnie z zasadami opisanymi w
art. 16 – 21 RODO, kontaktując się z nami pod adresem e-mail: eko.gdynia@wp.pl

10. Zapewniamy podjęcie wszelkich środków bezpieczeństwa i ochrony danych osobowych

wymaganych przez przepisy o ochronie danych osobowych. Dane osobowe są gromadzone z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich osób do tego nieupoważnionych. Podstawa prawna – art. 32 RODO.

11. Zmiany w polityce Prywatności.

Wielobranżowe Przedsiębiorstwo Usług budowlanych ”EKO” S.J. B.Brzęczek, Z.Wójcik może zmienić niniejszą Politykę Prywatności bez uprzedniego zawiadomienia.


English version

 

 

google logo